«خورشت لوبیا سبز»، تجربه ناب یک غذای لذیذ تابستانی
خورش لوبیا سبز از جمله غذاهاییست که شما با یک بار امتحان کردن مشتری آن می شوید و حتما در وعده های اصلی غذاییتان جایی را برای آن در هفته باز می کنید.
بخارمگ– خورش لوبیا سبز یکی از بهترنی و لذیذترین خورش های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. این خورش را می توانید با گوشت قرمز یا گوشت مرغ تهیه کنید.
مواد لازم برای خورش لوبیا سبز(برای 4 نفر)
- لوبیا سبز ۴۰۰ گرم
- گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- سیر ۳ حبه
- ابلیمو یا آبغوره ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- زردچوبه و روغن مایع به اندازه کافی
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس سیرها را رنده کرده و اضافه می کنیم. پس از اینکه سیر و پیاز شفاف شدند کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
در ادامه سپس گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای خرد می کنیم و پس از شستشو به قابلمه اضافه می کنیم. گوشت را هم چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ ان تغییر کند.
پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد ۶ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب ان را می بندیم. حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم که گوشت با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه گوشت نیمپز شد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.
در ادامه لوبیا سبز ها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا فقط کمی سرخ شوند.
پس از اینکه گوشت خورشت به طور کامل پخت لوبیا سبز را به همراه آبلیمو و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
این خورش معمولا به صورت کم آب سرو می شود به همین جهت توصیه می شود اجازه دهید خورش به خوبی روغن بیندازد سپس آنرا از روی حرارت بردارید و در خورش خوری بکشید و در پایان به همراه برنج سرو کنید.
نکات کلیدی:
این غذا با مرغ نیز بسیار خوشمزه می شود.
اگر دوست داشته باشید می توانید بجای گوشت قرمز از قارچ استفاده کنید.