آموزش رنگ آمیزی تخم مرغ برای هفت سین نوروز 99
تخم مرغ های رنگی و تزئین شده زیبایی سفره هفت سین را چند برابر بیشتر می کند. با یک آموزش رنگ آمیز تخم مرغ در این مطلب با ما همراه باشید:
ویدیو بالا آموزش کامل این تخم مرغ های رنگی زیبا برای هفت سین است و مراحل کار به شرح زیر است:
وسایل مورد نیاز:
قابلمه کوچک
سرکه سفید
کاسه بزرگ
ظرف کم عمق
خامه قنادی یا فوم خمیر ریش
رنگ خوراکی
خلال دندان یا چوب کبریت
دستکش لاستیکی
کاسه آب
دستمال توالت
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ ها آب پز کنید. وقتی تخم مرغ ها سرد شد ، آنها را در یک کاسه بزرگ سرکه قرار دهید. بگذارید تخم مرغ ها به مدت 20 دقیقه در سرکه خیس شوند. این کار باعث می شود رنگ بطور دائمی روی پوسته ها بچسبد. یک ظرف پخت و پز شیشه ای کم عمق را با یک لایه ضخیم از کرم اصلاح بپوشانید. کرم اصلاح یا فوم خمیر ریش را طوری اسپری کنید که کف یک تابه را با لایه ای که تقریبا یک اینچ ضخامت دارد بپوشاند.
نکته: برای تهیه تخم مرغ ها بجای خمیر ریش می توانید از خامه زده شده با خامه قنادی، استفاده کنید.
مرحله 2:
رنگ را به کرم اصلاح اضافه کنید
سخاوتمندانه قطره های رنگ خوراکی را در در سطح رویی فوم خمیر ریش یا خامه بریزیر. برای هر مجموعه تخم مرغ از ترکیب دو رنگ استفاده کردیم. می توانید برای کل تابه از یک ترکیب رنگ استفاده کنید ، یا ظرف خمیر اصلاح را به2 یا چهار قسمت تقسیم کنید تا ترکیب رنگ بیشتری ایجاد شود. هنگامی که بیشتر سطح آن با رنگ مواد غذایی پوشانده شده، با یک چوب کبریت یا خلال، رنگ ها را مانند تصویر مخلوط کنید.
مرحله 3:
ابتدا دستکش بپوشید و سپس تخم مرغ ها را در خمیر ریش رنگی بغلتانید، و بعد آنها را روی دستمال کاغذی رولی پهن شده بگذارید اجازه دهید تا کامل خشک شود. قبل از خشک شدن خمیرهای اضافی را جدا نکنید.
مرحله4:
برای تمیز کردن تخم مرغ های رنگ شده، هر تخم مرغ را با دقت درون یک کاسه آب وارد کنید. آب کرم اضافی را از روی پوسته تخم مرغ از بین می برد. هر تخم مرغ را با یک حوله کاغذی خشک کنید ، اما مراقب باشید سطح تخم مرغ را مالش ندهیدیا خدشه دار نکنید ، زیرا این ممکن است رنگ را از آن جدا کند. وقتی هر تخم مرغ تمیز و خشک شد ، تخم مرغ ها را با کمی روغن نباتی مالش دهید. تخم مرغ های تزئین شده با خامه اصلاح ، خوراکی نیستند ، اما تخم مرغ های رنگ شده با خامه تا زمانی که در یخچال نگهداری می شوند ، خوردن آن ها ایمن هست.
بخارمگ