طرز تهیه آرانچینی توپی؛ ایتالیایی لذیذ و خوش قیافه
در ادامه دستور تهیه یک نوع آرانچینی توپی که ماده غذایی اصلی داخلی آن گوشت چرخکرده است را بخوانید.
آرانچینی توپی یک فینگرفود معروف و محبوب ایتالیایی است. مرجع اصلی این غذا به منطقه سیسیل در ایتالیا برمیگردد. آرانچینی را میتوان با مواد مختلفی سبزیجات یا گوشت پر کرد و به عنوان پیش غذا یا فینگر فود در مهمانیها سرو کرد.. در ادامه دستور تهیه آرانچینی توپی با گوشت چرخکرده را آموزش دادهایم.
مواد لازم برای تهیه آرانچینی توپی
- ریزوتو یا برنج معمولی: ۲ لیوان
- تخم مرغ: ۳ عدد
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- پنیر پارمسان رنده شده: ۵۰ گرم
- پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
- روغن زیتون: ۱ قاشق سوپخوری
- گوشت چرخکرده: ۱۲۵ گرم
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
- سرکه یا شراب قرمز: ۲ قاشق سوپخوری
- مرزه خشک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- جعفری خرد شده: ۳ قاشق سوپخوری
- آرد گندم: به مقدار لازم
- پودر سوخاری: به مقدار لازم
- روغن مخصوص سرخ کردنی: به مقدار لازم

روش تهیه
۱-ریزوتو را در قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش بریزید و ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
۲- پس از این مدت، ریزوتو را همراه یک عدد تخم مرغ زده شده، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه و پنیر پارمسان در ظرفی بریزید و با قاشق هم بزنید تا مواد کاملا به یکدیگر بچسبند سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و کنار بگذارید.
۳- پیاژ را در تابه ای حاوی روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس گوشت را به بیفزایید و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.
۴- رب گوجه را در تابه دیگری حاوی روغن تفت دهید و همراه سرکه یا شراب، مرزه، جعفری، مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه حاوی گوشت بیفزایید و تفت دهید.
۵- مقداری از مخلوط برنج را کف دستتان قرار دهید و از مایه گوشتی کمی وسطش گذاشته برنج را گرد و توپی کنید.
۶- توپ ها را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ زده شده، و در آخر در ظرف حاوی پودر سوخاری بغلتانید و سرخ کنید./ Negar