پانگولین، جدید ترین منشا ویروس کرونا
محققان چینی در آخرین تحقیقات خود پانگولین (پولکپوست یا مورچهخوار پولکدار) را منشاء احتمالی آلودگی انسان به کروناویروس دانستهاند.
بخارمگ- پانگولین (پولکپوست یا مورچهخوار پولکدار) را منشاء احتمالی آلودگی انسان به کروناویروس دانستهاند.
به گزارش اشپیگل، کارشناسان چین مشاهده کردند که توالی ژنومهای این گونه جدید کروناویرس برگرفته از پانگولینها ۹۹درصد با موارد مشاهدهشده در انسانهای آلوده به این ویروس شباهت دارد.
پیش از این مار و خفاش منبع احتمالی این ویروس شناخته شده بود. تاکنون بیش از ۷۰۰ نفر در چین جان خود را بر اثر ابتلا به این ویروس از دست دادهاند.
خفاش ها ناقلین جدیدترین بیماری این بیماری هستند که حداقل 31000 نفر را آلوده کرده و بیش از 630 نفر را در سراسر جهان کشته اند ، بیشتر در چین که در آن سرچشمه گرفته است.
تجزیه و تحلیل ژنتیکی اخیر نشان داد که ویروس ویروسی که در حال حاضر در بین انسانها رواج دارد 96 درصد با ویروس موجود در خفاش ها یکسان است.
اما طبق گفته های Arnaud Fontanet ، از انستیتوی پاستور فرانسه ، این بیماری به طور مستقیم از خفاش ها به سمت انسان نمی پرید.
وی به AFP گفت: "ما فکر می کنیم حیوان دیگری وجود دارد که یک واسطه باشد." و خفاش فاقد سخت افزار لازم برای اتصال به گیرنده های سلول های انسانی است.
به گزارش خبرگزاری رسمی شینوا ، دانشمندان دانشگاه کشاورزی چین جنوبی پس از آزمایش بیش از 1000 نمونه از حیوانات وحشی ، دریافتند که توالی ژنوم ویروس ها در پنگولین ها 99 درصد مشابه با بیماران مبتلا به کروناویروس است.
این تحقیقات همچنان ادامه دارد و محققان در حال آزمایش نمونه از حیوانات و همچنین هزاران نمونه از کامیون های زباله بری هستند.
نتیجه این تخقیقات شاید در این رهه از زمان دیر شده باشد، اما برای نسل آینده بسیار مفید خواهد بود.