روش تهیه همبرگر خانگی همراه با نکات طلایی
در این مطلب قصد داریم طرز آماده کردن همبرگر خانگی را همراه با فوت و فن آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
همبرگر معروفترین فست فود در جهان هست که آمریکاییها به شکل امروزی اون رو به دنیا معرفی کردند. در خود آمریکا در بسیاری از رستورانها پیاز هم داخل گوشت استفاده نمیکنند و فقط گوشت چرخکرده گریل کرده و روی اون پیاز گریل شده یا کارامله میگذارند.
در خیلی از کشورهای دنیا به شکلی که در ادامه آموزش داده میشود پیاز رو داخل گوشت رنده میکنند که در ایران هم همبرگر رو با این سبک میشناسیم و دوست داریم.
مواد لازم برای تهیه همبرگر خانگی ( حدود 9 همبرگر)
- گوشت چرخ كرده: ٥٠٠ گرم
- پیاز: ٣ عدد
- ادویه: (سیر،فلفل قرمز،پودر سیر،پودر زنجبیل،دارچین،زردچوبه،نمك) به مقدار لازم
طرز تهیه همبرگر خانگی
١) گوشت و ادویه را با هم مخلوط كرده و سپس پیاز و سیر ریز رنده شده را به آن اضافه میكنیم و مخلوط را ورز میدهیم .
دقت كنید كه لازم نیست آب پیاز را بگیریم؛ماندن آب پیاز داخل مواد باعث میشود كه با حرارت دیدن همبرگر،گوشت كاملا پخته شود.
٢)بعد از اینكه حدود ٥ دقیقه مواد را ورز دادیم،مواد را به ٩ توپك مساوی تقسیم میكنیم.
٣)به كمك دو عدد درب قوطی رب یا قالب استفاده كنید، توپك ها به صورت یك اندازه به شكل دایره در می آوریم.
4) بین آنها نایلون انداخته و داخل یك نایلون دیگه قرار بدید و داخل فریزر نگهداری کنید. همبرگرها رو تا ٣ ماه داخل فریزر نگهداری كنید.
چند نكته در تهیه همبرگرخانگی:
-
اصولا برای همبرگر از گوشت گوساله استفاده میشود؛البته اجباری نیست و میتوان متناسب با ذایٔقه خود از گوشت گوسفند،تركیب با سویا و گوشت گوساله ،یا حتی گوشت مرغ (دستور كمی متفاوت میشود)استفاده كرد.
-
اضافه كردن تخم مرغ ،آرد،ماست و هر گونه مخلفات دیگر به گوشت نه فقط ان را لذیذ نمیكند ،بلكه باعث میشود تا برگری ك در حال درست كردن هستید به كباب تابه ای تبدیل شود.
-
همبرگر اصل فقط و فقط با گوشت درست میشود؛بدون هیچ افزودنی!
-
بههیچوجه پیاز همبرگر را رنده خیلی ریز نکنید.
-
گوشت مورد استفاده برای تهیه همبرگر، بهتر است حدود 15 الی 20 در صد چربی داشته باشد، در غیر اینصورت همبرگر خشک و شکننده خواهد شد.
-
در مراحل پایانی پخت كمی نمك به آن اضافه میشود.اینكه در این دستور پیاز و سیر و ادویه را اضافه كردیم،بابت ذایٔقه و سلیقه ایرانی در طعم غذاست.
-
برای تهیه همبرگر نیازی به ورز دادن گوشت با فشار دست نیست، بهتر است برای شکل دادن برعکس کتلت و کباب تابه ای از فشار دست حداقلی استفاده کنید.
-
میتوانید همبرگرها را داخل فریزر نگهداری كنید و هر زمان نیاز داشتید آن را سرخ كنید.