فوت و فن های کشک بادمجان سریع و کم چرب

فوت و فن های کشک بادمجان سریع و کم چرب

کشک بادمجان غذایی با طعم بی نظیر و مناسب مهمانی هاست با وجود سادگی و سرعت پخت بسیار لذیذ و مفید می باشد.

حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعده‌های غذایی‌مان را گیاهی درست کنیم.

حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعده‌های غذایی‌مان را گیاهی درست کنیم. کشک بادمجان یکی از این غذاهای گیاهی است که در کمتر از نیم‌ساعت درست می‌شود و طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، دل هرکسی را آب می‌کند.

مواد لازم:

بادمجان: ۸ عدد
کشک: ۶ قاشق غذاخوری
مغز گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیر: ۸ حبه
نعناع خشک: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت

۱. بادمجان‌های سرخ‌شده را با گوشت‌کوب له کنید و برای پخت بهتر بادمجان ها در ظرف را ببندید و اجازه دهید ده دقیقه بخار پز شود( یا مقدار خیلی کم آب بریزید).پیاز و سیر داغ را اضافه کرده همراه با ادویه‌ها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

۲. داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و ۲ دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس مواد را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.و در آخر کشک را هم به مواد اضافه کنید.

۳. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک از هر کدام ۱ قاشق کنار بگذارید.

 

فوت و فن‌ها:

-اگز از کشک های کارخانه ای استفاده می کنید قبل از مخلوط با مواد کمی رقیق کنید آن را.

-دقت کنید کشک بهتر است نجوشد و حرارت نبیند تا طعم خود را حفظ کند و به ترشی نزند، کشک رقیق شده را در آخرین مرحله مخلوط مواد اضافه کنید.

- یک فوت آشپزی بی‌نظیر برای درست کردن کشک‌ بادمجان مجلسی و لذیذ اضافه کردن یک عدد استاک گوشت (پودر فشرده گوشت) در مرحله‌ای است که آب را به مواد اضافه می‌کنید. در صورت اضافه کردن استاک بهتر است ۴/۳ فنجان آب اضافه کنید و اجازه دهید کشک‌ بادمجان روی حرارت بسیار ملایم جوش بخورد و جا بیفتد؛ اما در این صورت دیگر غذای گیاهی نخواهید داشت.و توجه کنید که استاک و کشک شور هستند و در میزان نمک مصرفی برای مواد دقت بفرمایید.

- استفاده از گردو در تمام مراحل سلیقه‌ای است، گردو را برای رفع طبع سرد کشک به این غذا اضافه می‌کنند اما اگر می‌خواهید این غذا را مجلسی‌تر درست کنید حتما از گردو استفاده کنید.

- اگر با چربی بادمجان‌های سرخ شده مشکل دارید می‌توانید از بادمجان‌های کباب شده استفاده کنید.

-روش دیگر برای مصرف روغن کمتر در حین سرخ کردن بادمجان استفاده از ماست می باشد، بدین ترتیب که به هر دوطرف بادمجان های خام با بورس قنادی یا پشت قاشق، ماست می زنید و سپس آنها را در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ می کنید. در اینصورت روغن خیلی کمتری استفاده میشود.

-برای سرخ کردن بادمجان ها می توانید آنها را حلقه حلقه و یا به قطعات کوچک خرد کنید و مانند سیب زمینی همه را یکجا هم بزنید تا سرخ شود.

 


آیا این مطلب برایتان مفید بود؟

دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

تارنماگستر

تازه‌ترین‌ها