یک ایرانی بعنوان نابغهترین فرد جهان
پروفسور «کمال سرابندی» با اخذ ۱۸ مدرک دکترا در حوزه های مختلف یکی از شاخص ترین چهره های برتر جهان در زمینه علمی به شمار می رود که از سوی چند موسسه علمی به عنوان نابغه ترین فرد جهان شناحته شده است.
امروز با ما همرا باشید تا نابغه ترین فرد جهان را به شما معرفی کنیم. این شخص کمال سرابندی اهل زابل «سیستان بلوچستان» است. او ۱۸ دکترا ودر رشته های علوم ریاضی و علوم رادار و علوم الکترونیک دارد.
در جهان هرکس بخواهد در این سه رشته پرفسورا را بگیرد باید دکتر کمال سرابندی تایید کند. وی اولین مخترع هواپیمای رادار گریز بدون سرنشین است.
«کمال سرابندی» استاد دانشگاه میشیگان شیکاگو مشاور ناسا و رئیس بزرگترین آزمایشگاه جهان است.
بیو گرافی:
نام و نام خانوادگی: کمال سرابندی
متولد: ۵ نوامبر ۱۹۵۶ (سن ۶۳ سالگی) ، زابل
اقامت: ایالات متحده
تحصیلات: دانشگاه میشیگان (۱۹۸۹) ، دانشگاه صنعتی شریف (۱۹۸۶) ، دانشگاه صنعتی شریف (۱۹۸۰)
زمینهها: سنجش از دور ، آنتن ، بی سیم
پروفسور «کمال سرابندی» متولد ۱۴ آبان ۱۳۳۵ در زابل و وابسته به طایفه سربندی میباشد که خانواده پدریاش در حال حاضر در شهر کرج زندگی می کنند،وی عضو شورای مشورتی ناسا، استاد مهندسی برق و علوم کامپیوتری و مدیر آزمایشگاه پرتو افشانی دانشگاه میشیگان آمریکا و دریافت کننده جایزه هری راسل ۱۹۹۷میلادی است.
او یکی از رهبران و محققین جهان در زمینه اسباب آلات کنترل از راه دور و ماکرویو است.
سرابندی یک روش علمی و عملی در فن مهندسی مایکرویو بوجود آورده اند که ظرفیت حوزه مایکرویو رادار را چندین برابر نموده و مورد استفاده قرار گرفته که جزء پیشرفته ترین و دقیق ترین مدلهای ریاضی میباشد و نیز ایشان با استفاده ازسیستمهای جدید تصویری رادار به تحقیق و تجسس دراطراف کره زمین و فضای سبز اقدام نموده است. پروفسور سرابندی دروس جدیدی را بجای دروس گذشته در دوره دکترا و فوق دکترا بکار گرفته است.
ایشان همچنین جایزه سال ۱۹۹۶ در زمینه مهندسی الکترونیک و علوم کامپیوتری را دریافت نموده است،علاوه براین وی به عنوان اولین استاد سال در آمریکا نیز شناخته شده است. وی تاکنون مدیر اجرایی پروژههای تحقیقاتی بسیاری وابسته به ناسا، آزمایشگاه پیشرانه جت، آرو، بنیاد ملی علوم، سازمان پروژههای تحقیقاتی دفاعی پیشرفته و دیگر صنایع بزرگ بوده است.
ایشان دارای ۱۸ مدرک دکتراست که در سه رشته آن به عنوان برترین آن رشته ها شناخته می شوند ( ۱- علم ریاضی ۲- علم رادار ۳-علم الکترونیک)
از وی تاکنون فصول گوناگونی در کتب مختلف و بیش از ۱۷۰ مقاله در مجلات مرجع چاپ شده است،عنوان سخنران برجسته وزارت آموزش و پرورش و علوم دولت فدرال آلمان و ارائه دهنده برترین مقاله در کنفرانس علوم ارتش آمریکا، خشی دیگر از افتخارات وی میباشد.ایشان هم اکنون به عنوان ریاست گروه علوم جغرافیایی و سنجش از راه دور انجمن مهندسین برق و الکترونیک در ایالت میشیگان آمریکا و عضو هیئت داوران سازمان فضایی آمریکا NASA در علوم و فنون زمین شناسی می باشد.
جوایز:
سرابندی به دلیل فعالیتهای علمی خود جوایز متعددی را به رسمیت شناخته است. برخی از آنها در زیر آمده است:
- جایزه تعالی تیم دانشکده خانواده تد کندی ،در مارس ۲۰۱۸٫
- جایزه دستاورد گروه ناسا ، در ۱۵ ژوئن ۲۰۱۷٫
- عضو انجمن پیشرفت Association علوم آمریکا (AAAS) ، نوامبر ۲۰۱۶٫
- جوایز ۲۰۱۵-۲۰۱۶ Stephen S. Attwood از دانشکده مهندسی. این جایزه که بالاترین افتخاری است که از طرف دانشکده مهندسی به یک عضو هیئت علمی اعطا می شود ،
- جایزه ممتاز فارغ التحصیلان ، مه ۲۰۱۶ انتخاب شد.
- جایزه آموزش اینترنت در سال ۲۰۱۳٫
- جایزه IEEE Judith A. Resnik 2011 با استناد به شرح زیر: “برای کمک به تشخیص فاصله از رادار قطبی قطبی موج مایکروویو و فاصله میلی متر موج سطح زمین برای کاربردهای غیرنظامی و نظامی”.
- جایزه افتخار دانشکده برجسته سال ۲۰۱۰ از دانشگاه میشیگان.
- به عنوان استاد مهندسی Rufus S. Teesdale منصوب شد.، ژانویه ۲۰۰۹
- جایزه تحقیقاتی هامبولت از بنیاد الكساندر فون هامبولت آلمان ، آوریل ۲۰۰۸
- گواهی تقدیر از ناسا به دلیل مشارکت قابل توجه در علوم مرتبط با معماری اکتشاف قمری ، دکتر مایکل گریفین ، مدیر ناسا ، و سناتور هریسون اچ. اشمیت ، رئیس شورای مشورتی ناسا ، مارس ۲۰۰۷٫
- جایزه تشخیص دانشکده دانشگاه میشیگان ، “برای کمکهای برجسته به عنوان یک معلم ، محقق و عضو جامعه دانشگاه” ، اکتبر ۲۰۰۵٫
- جایزه عالی دانشکده مهندسی ، دانشگاه میشیگان ، مارس ۲۰۰۴٫
- همکار IEEE ، “برای کمک به مدل سازی سنجش از دور رادار و برقراری ارتباط بین دامنه های منسجم و نامفهوم از قطباری رادار ،” ژانویه ۲۰۰۰٫
- جایزه مدرس برجسته بنیاد آلمانی و آمریکایی در سال ۱۹۹۹ (GAAC) از وزارت آموزش و پرورش ، علوم و فناوری فدرال آلمان.
- جایزه تجهیزات HP برای ایجاد آزمایشگاه آموزش مایکروویو ، آوریل ۱۹۹۷٫
- جایزه هنری راسل ، نمایندگان دانشگاه میشیگان ، ژانویه ۱۹۹۷ (بالاترین جایزه ای که در دانشگاه میشیگان اعطا شده است).
- جایزه آموزش عالی ، گروه مهندسی برق و علوم کامپیوتر ، دانشگاه میشیگان ، مارس ۱۹۹۶٫
- جایزه تجهیزات HP ، ژوئن ۱۹۹۳٫