روشهای ساده و شیک برای سِرو هندوانه+ تصاویر
روشهای بسیار ساده و جذاب برای سِرو هندوانه در دورهمیهای تابستانی را در مطلب ببینید:
سوم ماه آگوست روز هندوانه نام گذاری شده است. به همین مناسبت سراغ هندوانه، این محصول تابستانی پرطرفدار رفتیم، شاید در مورد هندوانه روش متدوالی که برای سِرو و پذیرایی از مهمان در ایران است، برش آن در ابعاد نسبتا بزرگ و چیدن در ظرف میوه است، هر چند گاهی عدهای پا را فراتر گذاشته و هندوانه را با اشکال زیبایی تزیین میکند، که اغلب در مهمانیهای بزرگی مانند جشن نامزدی یا شب یلدا کاربرد دارد، و از آنجا که این کار تمرین و ظرافت بسیاری را میطلبد و همچنین خیلی وقت گیر است، همیشه کاربردی نیست. در این مطلب قصد داریم روشهای ساده اما متفاوتی را برای تزیین و سِرو هندوانه با هم ببینیم. با بخارمگ همراه باشید.
یکی از روشهای ساده و بسیار جذاب تزیین هندوانه، برش آن به شکل کیک است، با توجه به تعداد افراد میتوانید، دو یا سه طبقه برش بزنید، اطراف و روی طبقات را با سایر میوههای تابستانی و حتی گل تزیین کنید.
در بیشتر مواقع عادت داریم هندوانه را از سایر میوهها جدا سرو کینم، اما با توجه به رنگ زیبای آن در کنار سایر میوهها ترکیب بسیار جذابی را خواهیم داشت. می توانید هندوانه را به قطعات مربع یا مثلث کوچک بریده و در یک سینی در کنار میوههای چون توت فرنگی، برشهای انبه، هلو، شلیل و گیلاس قرار دهید. پیشنهاد دیگر ما به جای چیدن در ظرف میوه یا سینی، استفاده از سیخ چوبی و ترکیب میوههای دلخواه میباشد.
ترکیب هندوانه و شکلات
برای تهیه از شکلات آب شده یا سسهای شکلات موجود در بازار استفاده کنید، شکلات را به روش بن ماری آب کنید، هندوانه هایی را که به شکل دلخواه برش زده اید داخل شکلات آب شده فرو برده و اجازه دهید خنک شده و دوباره سفت شود، روی آن را با پودر نارگیل پسته یا خلال بادام تزیین کنید.
سالاد هندوانه
سالاد هندوانه با پنیر فتا و نعناع به همراه پیاز قرمز یک ترکیب تابستانی وعالی را برای شما به ارمغان میآورد. برای اینکه این سالاد را به یک معجون خوشمزه تبدیل کنید کافی است کمی بالزامیکبه آن اضافه کنید. یکی از دلایلی که فصل تابستان جز فصلهای دوست داشتنی است این است که دستور غذاهایی که در این فصل موجود هستند و غذاهای جدیدی که میتوان تهیه کرد بسیار هیجان انگیز و جدید و لذت بخش هستند.
اسموتی هندوانه، آسان و سریع
اسموتی یک نوشیدنی مغذی و پوره مانند است و می توان آن را جایگزین یک میان وعده کرد .لازم به ذکر است که اسموتی با آبمیوه و سایر نوشیدنی ها تفاوت دارد مثلا آبمیوه عصاره میوه بوده ، دارای بافت میوه نبوده وحاوی فیبر نیز نیست، اما اسموتی یک نوشیدنی حاوی فیبر بوده که در تهیه آن از ترکیب انواع میوه ها استفاده می شود و هم چنین بافت میوه از بین نمی رود. در این میان یکی از اسموتی های خوشمزه که در هوای گرم و طاقت فرسای تابستان برای رفع تشنگی مناسب می باشد، اسموتی خنک و دلچسب هندوانه است. در تهیه اسموتی هندوانه میتوان با اضافه کردن ، گیاهان و میوه هایی مانند: ،موزبه همراه بستنی، کیوی ، لیمو، و توت فرنگی و ... طعم های متنوعی را ایجاد کرد.
تزیینات ساده هندوانه با پوست
همیشه لازم نیست برای تزیین هندوانه طرحهای پیچیده را اجرا کرد، درست کردن انواع حیوانات یا سبد گل با هندوانه بیشتر جنیه هنرنمایی دارد و در بیشتر مواقع به دلیل زمان زیادی که صرف آن شده، هنداونه کیفیت و تازگی خود را از دست داده و مناسب خوردن نیست. در یک جمع دوستانه یا خانوادگی در عصر تابستان به روشهایی بسیار ساده اما متفاوت و جذاب میتوان از خوردن آن لذت برد. یکی از این روشها که امروزه بسیار هم پرطرفدار شده است، سرو هندوانه با پوست است. چند نمونه استفاده استفاده از پوست هندوانه در تزیین ساده آن را در تصاویر زیر ببینید:
بخارمگ