سریعترین روش پخت تخم مرغ/ در تنها 60 ثانیه لذیذترین صبحانه را آماه کنید
تخم مرغ را به روشهای مختلف می توان تهیه کرد. دراین مطلب یک روش بسیار سریع به این منظور را معرفی می کنیم
بخارمگ- تخم مرغی غذایی کامل و مناسب ایت که خوردن آن به ویژه در وعده صبحانه بسیار مرسوم است.
تخم مرغ با روشهایی چون آب پز، نیمرو، املت یا پنکیک تهیه میشود. هر جند همه روشهای تهیه این صبحانه لذیذ ساده و سریع است، اما اگر از آن دسته از افرادی هستید که علاقهای به آشپزی و شستن ظروفی چون قابلمه و تابه ندارید این روش را حتما امتحان کنید.
مواد و وسایل لازم:
تخم مرغ: 1 عدد
آب: نصف لیوان / 200 میلی لیتر
روش تهیه:
نصف لیوان را با آب پر کنید.
یک تخم مرغ را درون آن بشکنید.
مایکروویو در مدت زمان 60 ثانیه تنظیم کنید و استارت بزنید.
از یک قاشق بزرگ برای بیرون آوردن تخم مرغ از لیوان استفاده کرده و روی آن را روی کاغذ آشپزخانه یا حوله تمیز قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
روی نان تست یا هر آنچه می خواهید سرو کنید.
می توانید ابتدا روی نان تست کمی کره یا پنیر بمالید، تخم مرغ را روی آن قرا داده و کمی نمک و فلفل به آن بزنید.
این روشی نیازی به صرف وقت بیشتر ندارد، علاوه بر آن استفاده از مایکروویو بسیار سادهتر از اجاق گاز و قابلمه است.