جموعه تلویزیونی «پرگار» با موضوعی اجتماعی از ششم خرداد روی آنتن شبکه یک سیما میرود.ملودرام پرگار قصه سه خانواده را بهطور موازی روایت میکند که در مقطعی از روزگار، سرگذشت آنها با هم گره خورده است و خواسته ناخواسته در زندگی امروز آنها کنشهایی را ایجاد میکند.
این مجموعه نمایشی از امشب هرشب ساعت ۲۲:۱۵ دقیقه پخش میشود. تکرار سریال پرگار روز بعد ساعت۱:۳۰ بامداد، ۹:۴۵ صبح و ۱۵ بعدازظهر تکرار میشود. پنجشنبهها نیز خلاصه هفتگی این سریال روی آنتن میرود.
بازیگران سریال پرگار
علی عمرانی، مرجانه گلچین، الهام طهموری، فریبا کوثری، بهرنگ علوی، بابک کریمی و فریبا جدیکار از جمله بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.
نویسنده این مجموعه تلویزیونی احمد رفیعزاده، مدیرتولید مریم فاطمی، مدیر برنامهریزی مهدی آقایی، دستیار اول کارگردان حسین خضوعی، مدیر تصویربرداری سجاد حیدری، طراح صحنه و لباس نازنین توسلی، مدیر صدابرداری یاسر رمضانی، طراح گریم میشا جودت و منشی صحنه آن زهرا مهدوی است.
مجموعه تلویزیونی «پرگار» به تهیهکنندگی امیر پوررحمانی و کارگردانی شهرام شاه حسینی در ۲۹ قسمت در گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما تولید شده است.
داستان سریال پرگار
قصه این سریال درباره مشکلات نوجوانان است که به طور غیر مستقیم پیرامون موضوعاتی همچون مواد مخدر در مدارس، نقش خانواده در تعلیم و تربیت فرزندان و عشق بازیگری بین جوانان و نوجوانان به خصوص دختران روایت میشود. همچنین در خلاصه داستان آمده است که آسیب های استفاده از فناوری روی دانش آموزان خصوصا دختران محصل چه میزان است و نحوه برخورد پدر و مادرها با فرزندان نوجوان شان را آموزش میدهد. داستان سریال پرگار زندگی خانوادهای را به تصویر میکشد که برای ادامه تحصیل دختر بزرگترشان در مقطع دکترا راهی تهران میشوند، اما خواسته یا ناخواسته درگیر موضوعاتی میشوند که دستمایه سکانس های مختلف سریال است.
پرگار فصل دوم سریالی قدیمی است
سریال پرگار بخش دوم سریالی است که سعید عالمزاده 10 سال قبل با نام آسمان همیشه ابری نیست، ساخته بود. سریال آسمان همیشه ابری نیست با رویکردی اجتماعی، روایتگر زندگی و دغدغههای پنج دوست و همکلاسی بود که در برهه نوجوانی و جوانی روزهای تلخ و شیرینی را تجربه کردند.
در فصل نخست این سریال، برخی بازیگران همچون "لیلا بلوکات" بزرگتر از سنی بودند که دختران هنرستانی را نشان میدهد اما گویا به این موضوع در بخش دوم بیشتر توجه شده و از دختران هنرستانی که در همان دبیرستان و لوکیشن اصلی (دبیرستان دخترانه یادگار امام(ره)) درس میخواندند به عنوان بازیگر استفاده شده است.